آنتی
اکسیدان های موجود در خشکبار، گشوده شدن شریانهای قلب و مغز را سبب شده و
از طرف دیگر به کنترل عملکرد کبد و در نتیجه کنترل و کاهش چربی خون کمک
میکنند.
یک فوق تخصص تغذیه گفت: برای تامین نیازهای آنتی اکسیدانی بدن می توان از منابع غذایی موسوم به خشکبار استفاده کرد.
دکتر
کیومرث دانشورگفت: خشکبار سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است. خشکبارهای
نارنجی از جمله برگه آلو، انجیر، توت خشک و ... حجم بیشتری از این مواد را
در خود جای میدهند.
به گفته این فوق تخصص تغذیه،
آنتی اکسیدان موجود در خشکبار گشوده شدن شریانهای قلب و مغز را سبب شده و
از طرف دیگر به کنترل عملکرد کبد و در نتیجه کنترل و کاهش چربی خون کمک
میکند.
وی گفت: افراد خردسال و یا سالخورده که
قادر به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر بالا نیستند میتوانند از خشکبار به
عنوان منبع غذایی استفاده کنند. این مواد غذایی از خواص فیبری برخوردار
بوده و در جلوگیری از بروز یبوست موثرند.
دانشور
در پایان، فیبرها را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: آن دسته از فیبرها که به
فیبرهای مکانیکی معروفند در غذاهایی وجود دارند که هضم آنها برای خردسالان و
افراد سالخورده مشکلتر است. اما گروهی دیگر از فیبرها که ژلهای بوده و
به صورتی فراوان در خشکبار یافت میشوند را میتوان در تمام سنین جایگزین
فیبرهای مکانیکی کرد.